20.03.2023 | 15:10

Якщо ви шукаєте роботу, радимо звернутися до Вінницької обласної служби зайнятості. Це легально, швидко, зручно та безкоштовно.

База вакансій від роботодавців регіону оновлюється щоденно.

Станом на 20 березня 2023 року нараховується 918 вакансій із заробітною платою від 6700 до 25 тис. грн.

Найбільша кількість вакансій для менеджерів (із збуту, в оптовій торгівлі, в роздрібній торгівлі непродовольчими товарами, з адміністративної діяльності, із зовнішньоекономічної діяльності, з організації консультативних послуг, з персоналу, з питань регіонального розвитку, з постачання, у сфері надання інформації тощо).

Роботодавці також шукають кваліфікованих робітників – слюсарів, водіїв, продавців, кухарів, трактористів, швачок, електромонтерів, пекарів, електриків, електрогазозварників та токарів.

Традиційно високий попит на лікарів. Шукають реабілітолога, інфекціоніста, акушер-гінеколога, анестезіолога, епідеміолога, кардіолога, невропатолога, ортопед-травматолога, отоларинголог, офтальмолога, психіатра, психолога, педіатра,  рентгенолога, стоматолога, фізіотерапевта, терапевта, хірурга.

Також потрібні професіонали та фахівці з досвідом: бухгалтери, інженери, вчителі, інспектори, юристи.

 

Всю базу вакансій можна переглянути за посиланням: https://vin.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy

Більше вакансій у телеграм-каналі: «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz та «Єдиному порталі» https://jobportal.dcz.gov.ua/