20.03.2023 | 11:05

Збройна агресія Росії проти України призвела до того, що багато людей втратили роботу та були змушені залишити свої домівки.

Так трапилося і з Олександрою Данільцевою з міста Нова Одеса Миколаївської області. Через військові дії вона звільнилася з роботи та переїхала на Вінниччину.

У червні 2022 року Олександра звернулася до Гайсинської філії Вінницького обласного центру зайнятості за підтримкою та допомогою з пошуку роботи.

За спеціальністю дівчина інженер-лаборант, має повну вищу освіту. Майже 9 років працювала за фахом. Розуміючи складність ситуації на ринку праці, Олександра погодилась розглядати різні варіанти працевлаштування та готова була змінити професію.

Коли до філії звернувся ФОП Вишневський Віталій Васильович з потребою укомплектування вакансії менеджера в роздрібній торгівлі непродовольчими товарами, кар’єрний радник вирішила запропонувати цю вакансію переселенці. Адже під час особистих прийомів безробітної помітила, що вона досить відповідальна, легко комунікує з людьми, має організаторські здібності.

Олександра Юріївна пройшла співбесіду у роботодавця, а згодом і стажування безпосередньо на робочому місці, після чого була успішно працевлаштована.

➡️Якщо вам також потрібна робота або працівники, звертайтесь до структурних підрозділів Вінницького обласного центру зайнятості. Контакти за посиланням: https://is.gd/GmtBJe

 

➡️У разі виникнення питань звертайтесь на гарячі лінії Вінницького обласного центру зайнятості 0 (432) 55-17-96, +38 (063) 814-53-38, +38 (050) 195-09-24 або пишіть на Телеграм канал Підтримка ДСЗ Вінниця ➡️ https://t.me/DCZ_Vinnytsa