02.12.2022 | 09:22

Козумляк Роман Васильович – власник інтернет-магазину настільних ігор та коміксів, який має ліцензію на видавництво ігор українською мовою.

Підприємницьку діяльність Роман Козумляк здійснював у Києві, проте коли під час війни його склад пошкодило вибуховою хвилею, змушений був переїхати на малу Батьківщину до Вінниці.

Тут вирішив взяти участь в урядовій програмі для розвитку бізнесу, подав заяву та написав бізнес-план. Вже у вересні 2022 року отримав мікрогрант у розмірі 242 тис. 280 грн. Кошти пішли на оплату типографії за сировину, матеріали, друк та пакування гри з накладом 2000 примірників.

За умовами проєкту, створив два нових робочих місця та успішно працює, створюючи україномовну продукцію.

  • Продукт, який ми виробляємо, затребуваний на ринку. Адже настільні ігри - це прекрасний вид сімейного дозвілля, інструмент розвитку інтелектуальних здібностей дітей та підлітків, одне з улюблених хобі серед ІТ-спільноти, працівників креативних індустрій, психологів та прогресивних викладачів, - розповідає підприємець.

Нагадаємо, взяти участь у програмі мікрогрантів можуть як звичайні громадяни, так і підприємці з досвідом. Подати заяву можна через портал «Дія» https://is.gd/KT7RoW

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном +38(050) 195-09-24 або пишіть на Телеграм канал Підтримка ДСЗ Вінниця https://t.me/DCZ_Vinnytsa