30.09.2022 | 14:41

Щодня зростає кількість працевлаштованих внутрішньо переміщених осіб, які переїхали на Вінниччину. Йдуть їм на зустріч і самі роботодавці. До цього їх мотивувала держава. Нагадуємо, що уряд впродовж двох місяців компенсує витрати на заробітну платню по 6,5 тисяч гривень за один місяць на кожного переселенця, якого взяли на роботу.

 

Одразу четверо наших співвітчизники віднедавна поповнили колектив комунального підприємства Барської міської ради «Бар-Благоустрій». У тому числі завдяки налагодженій співпраці із роботодавцем місцевою філією Вінницького обласного центру зайнятості.

 

Раніше люди так само працювали у комунальній сфері у рідному Сєвєродонецьку. Нині підтримують належний порядок на вулицях Барської територіальної громади. Роботодавець вже отримав згадувану компенсацію від держави за всіх чотирьох найнятих працівників.   

 

Якщо вам потрібна робота або працівники, звертайтеся до Вінницького міського центру зайнятості або до філій Вінницького обласного центру зайнятості. Контакти за посиланням https://cutt.ly/XR3V2MK

Гарячі лінії Вінницького обласного центру зайнятості 0(432) 55-17-96, +38 (063) 814-53-38, +38 (050) 195-09-24.

Телеграм канал Підтримка ДСЗ Вінниця t.me/DCZ_Vinnytsa

Більше пропозицій роботи на сервісі "Єдиний портал вакансій" (https://jobportal.dcz.gov.ua).