16.08.2022 | 14:14

По-різному складаються людські долі і в кожного своя дорога. Але через війну бачимо багато схожих проблем. Головну з них – а саме пошук роботи – люди часто самі вирішити не можуть. На допомогу вкотре приходять фахівці центрів зайнятості. Особливо від безробіття сьогодні потерпають переселенці, яких на Вінниччині тільки офіційно більше 180 тисяч.

 

Однак, наша чергова історія знову має радісний кінець і, впевнені, матиме таке ж продовження. Вона про донеччанку Любов. Жінка разом із дітьми залишила рідний дім ще у червні. Оселилася на Вінниччині. Руки не опустила та знайшла в собі сили почати життя, як то кажуть, з чистого аркушу.

 

Любов стала клієнткою Вінницького міського центру зайнятості. За освітою жінка економіст, але має великий досвід робіт на різних посадах. Відтак і розглядала різні пропозиції роботодавців. Довго розмірковувати не довелося. Привернула увагу вакансія від державного реабілітаційного центру для осіб з інвалідністю «Поділля». Там шукали комірника. Пані Любов після співбесіди із рекрутером – особистим консультантом роботодавця – відправилася на підприємство із направленням на роботу.

 

Відтоді минув місяць. Пані Любов вже встигла адаптувалася на робочому місці. Каже, що на «Поділлі» гарні умови праці, а найбільше радіє дружньому колективу і доброзичливій атмосфері у ньому.

 

В службі зайнятості Вінниччини нагадають як роботодавцям, так і шукачам роботи, що найефективнішими помічниками як з підбору кадрів, так і з працевлаштування, є саме фахівці центрів зайнятості.

 

  • За довідками звертайтесь на гарячі лінії Вінницького обласного центру зайнятості 0 (432) 55-17-96, +38 (063) 814-53-38, +38 (050) 195-09-24 або пишіть на Телеграм канал Підтримка ДСЗ Вінниця t.me/DCZ_Vinnytsa