12.08.2022 | 10:56

На черзі іще одна історія не просто успішного працевлаштування, а нової сторінки з життя людини, яка втратила майже все. Герой нашого посту з Маріуполя, а у Вінниці з червня. Разом із родиною та багатьма земляками вимушений був евакуюватися. Попри потрясіння, він і не збирався сидіти склавши руки, а активно шукав роботу. На допомогу і тут прийшли фахівці Вінницького міського центру зайнятості. Велика база вакансій і пропозицій від роботодавців додали чоловікові впевненості та оптимізму. Охоче зголосився відвідати ініційований центром зайнятості ярмарок вакансій від одного з переміщених до міста підприємств.

Щось в душі підказувало, що зустріч може бути доленосною, - згадує сьогодні вже колишній безробітний. З собою на співбесіду взяв і резюме, і документи, що підтверджують його професійну кваліфікацію. Роботодавець гідно оцінив професійні якості та здобутий досвід на попередньому місці роботи у Маріуполі і відразу запропонував Михайлу інженерну посаду. Воно й не дивно: Михайло більше 10 років займався монтажем сталевих та залізобетонних конструкцій на потужному Маріупольському підприємстві.

Михайло з 10 серпня у команді «Укпостач» на посаді інженера з охорони праці. Кар’єрний радник з повагою згадує свого клієнта і пояснює, що його успіх невипадковий. Трохи більше місяця знаю Михайла, як шукача роботи. За цей період він встиг не лише знайти роботу, а й надихнути багатьох інших, - додала кар’єрний радник Вінницького міського центру зайнятості.

В службі зайнятості Вінниччини вкотре нагадають як роботодавцям, так і шукачам роботи, що найефективнішими помічниками як з підбору кадрів, так і з працевлаштування, є саме фахівці центрів зайнятості.

 

  • За довідками звертайтесь на гарячі лінії Вінницького обласного центру зайнятості 0 (432) 55-17-96, +38 (063) 814-53-38, +38 (050) 195-09-24 або пишіть на Телеграм канал Підтримка ДСЗ Вінниця t.me/DCZ_Vinnytsa