11.08.2022 | 13:02

Лихо спричинене війною, закономірно вплинуло і на ринок праці. На Вінниччині з кожним тижнем з`являється все більше переміщених підприємств. Комплектація штату для них одне з актуальних завдань, а найкращими помічниками в цьому слугують саме фахівці-рекрутери центрів зайнятості.

Для цього вони ініціюють та проводять зустрічі з роботодавцями, ярмарки вакансій, співбесіди і консультації з роботодавцями. Чимало уваги приділяють внутрішньо переміщеним особам. На черговому такому заході одразу близько трьох десятків шукачів роботи зацікавилися пропозиціями від ПрАТ «Укрпостач». Підприємство нещодавно переїхало з Харківщини. На ньому виготовляють різноманітне холодильне і вентиляційне обладнання. Тепер там стажуються як переселенці, так і місцеві.

За направленням з Вінницького міського центру зайнятості шестеро осіб пробують себе у якості операторів верстатів з програмним забезпеченням та слюсарів механоскладальних робіт. На ярмарку вакансій, проведеного центром зайнятості, роботодавець знайшов досвідченого комірника. Трудовий колектив також поповнив маріупольчанин, який тепер працює на підприємстві інженером з охорони праці.

Комплектація штату на ПрАТ «Укрпостач» ще не завершена. Тут залишаються вакантними наступні пропозиції:

  • Слюсар з механоскладальних робіт
  • Слюсар-електромонтажник
  • Оператор верстатів з програмним керуванням
  • Паяльщик

Якщо вам потрібна робота, звертайтеся до Вінницького міського центру зайнятості або до філій Вінницького обласного центру зайнятості. Контакти за посиланням: https://cutt.ly/XR3V2MK

Гарячі лінії Вінницького обласного центру зайнятості 0(432) 55-17-96, +38 (063) 814-53-38, +38 (050) 195-09-24.

Телеграм канал Підтримка ДСЗ Вінниця t.me/DCZ_Vinnytsa