04.08.2022 | 10:16

Безробіття під час війни – особливо болючий виклик для переселенців. Завдяки центрам зайнятості кількість шукачів роботи з числа внутрішньо переміщених осіб у Вінниці щодня зменшується. Свідченням тому стала іще одна історія. Її героїнею виявилася пані Інна із Харкова.

Більше тридцяти років жінка займалася індивідуальним пошиттям взуття. Фах вимагає не лише високої кваліфікації, а й залишається рідкісним у загальному попиті серед робітничих професій. Жінка впродовж тривалого часу розглядала і інші пропозиції. Втім, завдяки працівникам міського центру зайнятості, харків`янка і в евакуації поєднала долю з улюбленою справою.

Фахівчині зраділи на Вінницькому підприємстві Українського товариства сліпих (УТОС). Тепер вона там і вручну, і на різноманітному швейному обладнанні робить те, що вміє найкраще. Нагадаємо, що продукція Вінницького УТОСу продовжує експортуватися і під час війни.

 

Якщо вам також потрібна робота або працівники, звертайтеся до Вінницького міського центру зайнятості або до філій Вінницького обласного центру зайнятості. Контакти ТУТ

 

Гарячі лінії Вінницького обласного центру зайнятості 0(432) 55-17-96, +38 (063) 814-53-38, +38 (050) 195-09-24.

Телеграм канал Підтримка ДСЗ Вінниця ➡️ https://t.me/DCZ_Vinnytsa