08.07.2022 | 14:24

Переселенка Марина з двома донечками переїхала до Вінниці із Сєвєродонецька. Там жінка працювала у ПП «Сімейна аптека Плюс» завідувачем. За плечима - Національний фармацевтичний університет та чималий досвід роботи фармацевтом.

Бажання знайти роботу за освітою привело Марину до Вінницького міського центру зайнятості. В процесі активного пошуку роботи, у тандемі з кар’єрним радником, опрацювали кілька наявних актуальних вакансій у галузі торгівлі фармацевтичними товарами в спеціалізованих магазинах.

Серед пропозицій роботи найбільш припала до душі перспектива роботи фармацевтом у ТОВ "Альго-Фарм". Роботодавець, під час співбесіди, віддав перевагу Марині, як досвідченому претенденту на посаду.

«Уже кілька тижнів працюю в аптеці. Задоволена режимом роботи і заробітною платою. Маю можливість спілкуватися з людьми та допомагати їм. Які б випробування не підкидала доля, треба впевнено йти вперед!», - радить Марина.

Якщо вам також потрібна робота або працівники, звертайтеся до Вінницького міського центру зайнятості або до філій Вінницького обласного центру зайнятості. Контакти за посиланням ➡️ https://cutt.ly/XR3V2MK.

Гарячі лінії Вінницького обласного центру зайнятості 0(432) 55-17-96, +38 (063) 814-53-38, +38 (050) 195-09-24.

Телеграм канал Підтримка ДСЗ Вінниця ➡️ https://t.me/DCZ_Vinnytsa.