19.01.2022 | 16:23

Ви втратили роботу? Плануєте знайти нову – затребувану та прибуткову, проте ваші знання втратили актуальність? Навчатись ніколи не пізно! Тим більше, коли у службі зайнятості пропонують унікальну можливість для безробітних та роботодавців – дуальне навчання.

Дуальна освіта - вид професійного навчання, при якому поєднується традиційне навчання у закладах освіти з навчанням на робочих місцях на підприємствах, в установах та організаціях для набуття певної кваліфікації.

Навчання безробітних за дуальною формою здійснюють 11 Центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості у Дніпрі, Донецьку, Івано-Франківську, Луганську, Львові, Одесі, Полтаві, Рівному, Сумах, Харкові та Херсоні за визначеними напрямами.

Оплата навчання здійснюється за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Без сумніву, участь безробітних у програмі дуального навчання вигідна в першу чергу роботодавцеві, оскільки він отримує кваліфікованих працівників з тим багажем знань та вмінь, який йому потрібен. Адже підприємство навчає потенційних робітників на власному обладнанні та залучає до навчального процесу висококваліфікованих майстрів.

Отже, якщо вас зацікавила інформація щодо дуального навчання, звертайтесь до Вінницького обласного центру зайнятості за тел. 0(432) 55-17-98.