22.11.2021 | 11:15

Структурна одиниця "Вінницькі центральні електричні мережі" АТ "Вінницяобленерго" звернулися до Вінницького міського центру зайнятості за допомогою у підборі працівників, зокрема, електромонтерів з експлуатації розподільних мереж, з пропозицією заробітної плати від 13000 грн.

«Маємо можливість стажувати на робочому місці молодого працівника без досвіду роботи, головне – бажання навчатися і працювати!», - зазначила начальник відділу кадрів підприємства Ірина Присяжнюк.

Так, в міському центрі зайнятості відбулася онлайн презентація актуальної вакансії «електромонтер». П’ятеро вінничан, яким така робота підходяща, скористалися можливістю та поспілкувалися не лише дистанційно з представником кадрової служби роботодавця, а й пройшли 19 листопада 2021 року індивідуальну співбесіду в присутності фахівців - рекрутерів центру зайнятості.

Надія Гесик, особистий консультант роботодавця запросила до участі у заході не лише безробітних громадян, які перебувають на обліку в центрі зайнятості, а й вінничан, які активно шукають самостійно роботу та надали свої резюме до служби зайнятості.

В діловій позитивній атмосфері, з дотриманням карантинних норм, відбулося індивідуальне спілкування кандидатів на роботу з представником роботодавця. В результаті – три вінничанина виявили бажання працевлаштуватись, оскільки зацікавилися наявними пропозиціями роботи та зарплатою.