05.08.2021 | 15:44

Сьогодні, 05 серпня 2021 року відбулась робоча зустріч директора Вінницької районної філії Вінницького обласного центру зайнятості Юрія Парфенюка та голови Агрономічної об`єднаної територіальної громади Сергія Сітарського в с. Агрономічне.

Під час зустрічі керівники обговорили питання майбутньої співпраці, які сприятимуть вирішенню нагальних питань зайнятості жителів громади. Юрій Парфенюк поінформував про нові можливості та підходи в роботі з клієнтами служби зайнятості, зокрема в частині організації професійного навчання безробітних громадян та незайнятого населення, проведення консультаційних та інформаційних заходів для роботодавців за участю соціальних партнерів, профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю та дорослим населенням.

Юрій Іванович надав голові інформацію про сучасні електронні сервіси, які значно полегшують пошук роботи для незайнятих осіб та підбір кандидатів для роботодавців. Також звернув увагу на підприємства Агрономічної територіальної громади з якими тісно співпрацює філія центру зайнятості – ТОВ «Еко-Снек», ТОВ «Універсальна подільська клініка», ФГ «Аркон», СТОВ «Поділля Плант» та інші.

Результатом зустрічі стало узгодження напрямів взаємодії Вінницької районної філії та Агрономічної об’єднаної територіальної громади на найближчий час, визначена потреба у наданні виїзних соціальних послуг для мешканців громади.

По завершенню зустрічі голова громади Сергій Сітарський подякував Юрію Парфенюку за підтримку та співпрацю з громадою.