11.06.2021 | 10:25

Задля налагодження ефективної співпраці служби зайнятості з ринкоутворюючим підприємством району 10 червня 2021 року директор Крижопільської районної філії Вінницького обласного центру зайнятості Любов Войтенко зустрілась з директором ТОВ «Крижопільський елеватор» Володимиром Нагірняком.

ТОВ «Крижопільський елеватор» тривалий час активно співпрацює зі службою зайнятості. У 2021 році вже укомплектовані 11 вакансій за сприяння районної філії.

Під час зустрічі керівники обговорили поточні та перспективні потреби підприємства в кадрах та можливості служби зайнятості у підборі персоналу.

Любов Войтенко проінформувала про стан ринку праці, ознайомила з професійно-кваліфікаційним складом безробітних, презентувала послуги служби зайнятості з використанням новітніх технологій, окремо зупинилась на можливостях організації професійного навчання та стажування на робочому місці.

Сторони обговорили питання створення нових робочих місць завдяки інвестиційному проекту «Будівництво ТЕЦ, що працює на біопаливі (пелети із лушпиння насіння соняшнику)».

За результатами зустрічі керівниками узгоджено шляхи подальшої співпраці.